Aikataulut

Treenikalenteri

PERUSKURSSIT

Peruskursseista ilmoitellaan täällä ja someissa!

Lajit


MIEKKAILU

HEMA (Historical European Martial Arts/Historiallinen Eurooppalainen Miekkailu/Kamppailulajit): HEMA on historiallisen miekkailun laji, joka keskittyy keskiaikaisen ja uuden ajan Euroopan taisteluperinteiden tutkimiseen ja soveltamiseen. Päälajimme on pitkämiekka, jonka opetuksemme pohjautuu pääosin Liechtenauerin ja Fioren traditioihin. Lisäksi teemme monipuolisesti eri aselaleja, kuten rapiiria ja sapelia.  Tämä monipuolinen laji kattaa sekä yksilö- että pariharjoituksia, jotka kehittävät sekä fyysisiä että strategisia taitoja. 

Talvikausi 

Kuokkalan Graniitti, Tanssisali


Kesäkausi

Viitaniemen jousiammuntarata - Taidepolku 3-5, Jyväskylä


JOUSIAMMUNTA

Vaistojousiammunta on intuitiivinen ja luonnollinen tapa ampua jousta. Se on yhtä paljon taito kuin taide, jossa ampuja keskittyy enemmän tuntemukseen ja vaistonvaraiseen osumiseen kuin tähtäimeen. Tämä laji kehittää tarkkuutta, keskittymiskykyä ja yleistä kehonhallintaa.

Talvikausi

Kuokkalan Graniitti, jousiammuntarata


Kesäkausi

Viitaniemen jousiammuntarata - Taidepolku 3-5, Jyväskylä


PAINI

Tämä laji ammentaa inspiraationsa useista historiallisista lähteistä ja perinteistä, kuten Hans Talhofferin opetuksista. Paini ei ole pelkästään fyysinen laji, vaan myös strateginen ja taktinen, jossa painijat oppivat lukemaan vastustajan liikkeitä ja reagoimaan niihin. Tämä laji kehittää monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia, kuten voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa. Samalla se tarjoaa kiehtovan katsauksen historiallisiin taistelutaitoihin ja niiden soveltamiseen nykypäivänä.

Tutustuminen

Seuran toiminnasta kiinnostuneet voivat tutustua toimintaan ja osallistua treeneihin maksutta kahden viikon ajan (ei koske peruskursseja). Ilmoitathan sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella ensimmäisiin treeneihin tullessasi, niin ohjaaja osaa varautua tuloosi. 


Peruskurssit

Lajien peruskursseja järjestetään syksyisin ja keväisin. Yhteydenottolomakkeen kautta kannattaa ilmoittaa kiinnostuksensa jo etukäteen, jotta osaamme järjestää kursseja riittävän usein!


Vierailijat

Muiden seurojen jäsenet ovat tervetulleita treenaamaan satunnaisesti kanssamme ilman maksua.


Ohjaajat


Miekkailun ohjaajat

Joonas "Peltsi" Peltokorpi, Erkka Nurmi, Ville Kastari, Reima Parviainen

Jousiammunnan ohjaajat

Janne Heinonen

Painin ohjaaja

Sebastian "Sebu" Merisaari

Miekkailun sälisäännöt ja sparriohjeistus

Ahman Miekkailun Sälisäännöt
Ahman Miekkailun Sälisäännöt
Vapaapeli ja sparraaminen ohjeet Ahmassa
Vapaapeli ja sparraaminen Ahmassa
Jousiammunnan turvallisuusohjeet