Hinnasto

Voimassa oleva hinnasto päivitetty 30.1.2022

Jäsenyys maksetaan loppuvuodeksi liittymishetkellä. Jäsenyyttään jatkavat jäsenet saavat jäsenyyslaskunsa vuoden alussa.

Treenimaksut voi valita laskutettavaksi joko 1, 3, 6 tai 12 kuukauden välein. Treenimaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan kaikkiin seuran harjoituksiin. Huomaathan, että laskutus jatkuu automaattisesti valitsemasi laskutusvälin mukaisesti. Jos et pääse treeneihin seuraavassa kuussa, ilmoitathan siitä edellisen kuukauden loppuun mennessä sähköpostilla ahma.jyvaskyla@gmail.com.

Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen miekkailun/jousiammunnan liikuntamuotona kattava vakuutus.HintaVoimassaolo
Jäsenyys60€kalenterivuosi
1kk treenit20€1 kk
3kk treenit60€3kk
6kk treenit120€6kk
12kk treenit240€kalenterivuosi
Vuosijäsenyys+treenit300€kalenterivuosi
Miekkailun peruskurssi*60€
Jousiammunnan peruskurssi*60€
Kannatusjäsen100€1v


*Peruskurssille osallistuessassi liityt yhdistyksen jäsenrekisteriin automaattisesti ilman lisämaksua.


Meillä käy virkistyssetelit!
Kysy meiltä myös lahjakortteja! Arvokortit lahjaksi jäsenelle treenimaksuihin tai lajista kiinnostuneelle kaverille peruskurssin kuittaamiseen! Saatavilla paperisena tai sähköisenä.

Virkistystoiminta

Järjestämme pakettina virkistystoimintaa esimerkiksi yrityksille ym. porukoille. Kysy tarjousta ohjatusta miekkailu- tai jousiammuntapaketista sähköpostitse ahma.jyvaskyla@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.