Hinnasto

Voimassa oleva hinnasto päivitetty 15.1.2023

 Jäsenmaksulasku 60,00€ tulee jäsenille maksettavaksi helmikuun puolella ja treenimaksut 3 kuukauden jaksoissa (tammi-maalis, huhti-kesä, heinä-syys, loka-joulu) Eräpäivä tulee olemaan jakson ensimmäisen kuukauden viimeinen päivä (31.1., 30.4., 31.7., 31.10.).

Treenimaksu kattaa kaikki viikoittaiset miekkailu-, jousiammunta- sekä painitreenit.

Huomaathan, että laskutus jatkuu automaattisesti. Jos aiot jäädä tauolle, ilmoita siitä ennen treenijakson loppua. Pidemmissä sairauspoissaoloissa tai jos on tarvetta maksuajan pidentämiselle, ota yhteyttä taloudenhoitajaan ahma.jyvaskyla@gmail.com tai Discordissa.

Seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien varalta ja jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja ovat vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen miekkailun/jousiammunnan liikuntamuotona kattava vakuutus.HintaVoimassaolo
Jäsenyys60€kalenterivuosi
Treenimaksu (tammi-maalis, huhti-kesä, heinä-syys, loka-joulu)75€3kk
Miekkailun peruskurssi*75€
Jousiammunnan peruskurssi*75€
Kannatusjäsen100€1v

 

*Peruskurssille osallistuessassi liityt yhdistyksen jäsenrekisteriin automaattisesti ilman lisämaksua.

 

Meillä käy virkistyssetelit!
Kysy meiltä myös lahjakortteja! Arvokortit lahjaksi jäsenelle treenimaksuihin tai lajista kiinnostuneelle kaverille peruskurssin kuittaamiseen! Saatavilla paperisena tai sähköisenä.

Virkistystoiminta

Järjestämme pakettina virkistystoimintaa esimerkiksi yrityksille ym. porukoille. Kysy tarjousta ohjatusta miekkailu- tai jousiammuntapaketista sähköpostitse ahma.jyvaskyla@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.